Політика конфіденційності

Товариство з обмеженою відповідальністю  "ВІРЛПУЛ КОМПАНІ УКРАЇНА«, зареєстоване за адресою вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4, Київ, 02002 (тут і надалі «Whirlpool», «ми», «нас», «наш»), в якості контролера Ваших особистих даних і як частина групи компаній Whirlpool («Whirlpool Group»), прагне забезпечити захист і конфіденційність особистої інформації або персональних даних, що надаються для цілей, зазначених нижче. Таким чином, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» («Закон про захист даних »), дане повідомлення інформує Вас про те, яку особисту інформацію ми збираємо, мету їх обробляється, і яким чином Ви можете реалізовувати свої індивідуальні права на: доступ, оновлення, зміну або знищення такої інформації.

1. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ЯКІ ЗБИРАЮТЬСЯ

Данні які завантажуються

Комп’ютерні системи, які керують процесами обробки даних під час звичного для Вас процесу роботи, під час свого нормального функціонування, передають Ваші дані відповідно до комунікаційних протоколів інтернету. Такі дані збираються не для того, щоб ідентифікувати Вас, але можуть привести до Вашої ідентифікації, якщо, наприклад, будуть поєднанні з даними, які отримуються від третіх сторін. Ця категорія даних включає IP-адресу і доменне ім'я комп'ютера, URI-адресу (уніфікований ідентифікатор ресурсу) запитуваних ресурсів, час запиту, використаний метод для відправки запиту на сервер, розмір файлу отриманого у відповідь, числовий код, який вказує на статус відповіді від сервера і інші параметри, пов'язані з Вашою операційною системою. Такі дані використовуються тільки для отримання анонімної статистичної інформації про використання нашого веб-сайту з метою перевірки його належного функціонування та видаляються відразу ж після обробки. Такі дані можуть бути використані для встановлення відповідальності у разі ймовірних комп'ютерних злочинів проти нашого веб-сайту.

Дані при реєстрації

Ми будемо обробляти персональні дані, які Ви надаєте, коли Ви зареєструєтесь на нашому сайті і/або зареєструєте придбаний Вами товар, а також тоді, коли Ви будете звертатися до нас з проханням про надання інформації, допомоги або при купівлі товарів Whirlpool в інтернет-магазині, тільки з метою досягнення цілей, викладених у цій політиці. У випадках, коли компанія Whirlpool не потребує обробки персональних даних в формі ідентифікації для досягнення своїх цілей, в такому разі, ми будемо деактивовувати таку персональну інформацію та видаляти персональні ідентифікатори.

Дані, зібрані за допомогою куки (надалі – cookies) і подібних технологій

Cookies – це невеликі текстові файли, відправлені на пристрій користувача відвідуваним веб-сайтом. Cookies зберігаються в пам'яті пристрою і використовуються для доступу до сайту (наприклад, комп'ютер, смартфон, планшет і будь-який інший пристрій, що використовується для доступу до сайтів). Коли користувачі отримують доступ до сайту ще раз, браузер зчитує сookies, які пристрій вже запам’ятав і передає дані на сайт, який спочатку створив сookies. Наш веб-сайт використовує різні типи сookies і подібні технології відстеження для різних цілей. Щоб дізнатися більше про сookies та їх використання, ми створили спеціальний розділ, який ми рекомендуємо Вам прочитати, перейшовши за наступним посиланням (link to cookies detailed description)

2. ЦІЛІ ОБРОБКИ

2.А Після того, як ми отримали персональні дані, Whirlpool буде обробляти їх для наступних цілей:

• Надати Вам можливість зареєструвати профіль (акаунт) на Ваше ім'я, щоб заповнити форму реєстрації товару, щоб зв'язатися з Вами з метою надання допомоги та / або для завершення заповнення «форми-замовлення», яку Ви передаєте нам для покупки товару;
• Для спілкування з Вами після придбання товару, з метою гарантійного обслуговування, а також з метою запобігання шахрайства, повернення товару, ведення обліку та відстеження наших взаємовідносин і листування з Вами, супроводження Вашої участі в наших конкурсах або розіграшах, надання відповідей на Ваші запитання щододотримання законодавства, а також внутрішнього обліку, адміністративних і податкових вимог, процесів і політики;
• Поширення Ваших даних іншим компаніям з Whirlpool Group для тих самих цілей, описаних вище. Список компаній Whirlpool Group може бути надано за запитом;

Оскільки надання Ваших персональних даних для цілей, зазначених в розділі 2.А не є обов'язковим, Ви не зобов'язані створювати профіль (акаунт) / або реєструвати товар, в такому випадку, у разі Вашого рішення не відправляти заповнену форму, ми не зможемо надати відповідь та послуги на Ваші запити . Крім того, якщо Ви надаєте нам персональні дані ваших родичів, друзів чи інших осіб, тим самим Ви підтверджуєте і гарантуєте, що отримали відповідну згоду від цих осіб на розголошення їх персональних даних для цілей, викладених в цій Політиці про конфіденційність і Cookies повідомленні.

2 Б Крім цілей, перерахованих вище, з якими Ви погодились, ми можемо використовувати персональні дані для аналізу Вашої поведінки як споживача, переваг, звичок, потреб і вибору, а також для e-mail листування, SMS, MMS, листів, повідомлень через чат, соціальні мережі, мобільні додатки, факс, пошту, які стосуються:

• Реклами про новинки, подарунки, інформації про товари або випуск нових товарів, рекламних акцій / пропозицій продажу або інтернет-пропозицій з продажу (побутової техніки, аксесуарів, витратних матеріалів) від Whirlpool (включаючи інші компанії з Whirlpool Group), і, з Вашої згоди, також наших вибраних комерційних партнерів, перелік яких може бути надано на запит, які ми вважаємо можуть Вас зацікавити;
• маркетингових та комерційних пропозицій і інформації (наприклад, листів) про розширені гарантії надані Whirlpool, на товари, які Ви зареєстрували або до яких виявили інтерес. Такі гарантійні умови можуть бути надані партнерами Whirlpool;
• запрошень для участі в опитуваннях серед покупців;
• запрошень для участі в лотереях, змаганнях та іграх, ярмарках, демонстраціях товарів та майстер класах з приготування їжі.).

Надання інформації для маркетингових цілей і цілей, пов’язаних із реєстрацією Вашого профілю, що зазначені в розділі 2Б цієї статті не є обов'язковим, і ненадання такої інформації не завадить Вам використовувати наш веб-сайт, створити свій профіль (акаунт) або отримати нашу допомогу. Ви в будь-який момент можете відкликати свою згоду для цілей, перерахованих вище, або вибрати найбільш зручний для Вас спосіб контактування. Якщо Ви хочете відмовитися від підписки на вищезазначені маркетингові матеріали, Ви можете легко зробити це, натиснувши необхідне посилання на кожному рекламному повідомленні або зв'язатись з нами за адресою: Товариство з обмеженою відповідальністю "ВІРЛПУЛ КОМПАНІ УКРАЇНА«, зареєстоване за адресою вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4, Київ, 02002.

3. ХТО ПОБАЧИТЬ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Особиста інформація буде зібрана і оброблена, з або без використання електронних засобів, для вищевказаних цілей, нашими співробітниками, які призначені відповідальними за обробку персональних даних, з метою адміністрування, обліку, маркетингової діяльності , обслуговуванням клієнтів, адмініструванням IT-систем, управлінням, обслуговуванням і вдосконаленням опитувань з метою описаною в цій Політиці і повідомлені Cookies. Ваша особиста інформація буде зберігатися в базах даних Whirlpool Group, а також в базах даних, які керуються зовнішніми постачальниками, з якими Whirlpool Group підписала відповідну угоду. Ці бази даних розташовані на території Європейського Союзу, а також в Сполучених Штатах Америки (США), перелік яких надається за запитом. Ми можемо передавати ваші персональні дані до Whirlpool Inc., яка розташована в США, для адміністративних і координаційних цілей в якості штаб-квартири групи.

Зверніть увагу, що деякі персональні дані також можуть бути надані органам держаної влади і місцевого самоврядування, головним чином, для юридичних і податкових цілей, або, за необхідності, з метою захисту бізнесу компанії Whirlpool, її споживачів, співробітників або постачальників. У деяких випадках, Whirlpool може розкрити персональні дані на виконання законних вимог державних органів, в тому числі в частині забезпечення національної безпеки, або виконання законодавчих вимог.

Крім того, інформація може бути розкрита для потенційних покупців або партнерів і їх консультантів для вивчення будь-якого запропонованого продажу або передачі компанії або бізнесу або активів, комерційних товариств і організації спільних підприємств, у випадку, коли збереження анонімності не є доцільним.

4. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ЗА КОРДОН

Місцеві законодавство про персональні данні дозволяє Whirlpool передавати персональні дані до інших країн за умови Вашої попередньої згоди або існування іншого юридичного обґрунтування і забезпечення належного рівня захисту.

Ви повинні знати, що співробітники Whirlpool, інші юридичні особи у Whirlpool Group, треті сторони, що діють в якості наших постачальників послуг від нашого імені, і ретельно підібрані партнери, також можуть бути розташовані за кордоном, і навіть поза Європейською економічною зоною. Тому компанія Whirlpool зобов’язується, що передача відбуватиметься в повній відповідності до законодавства Європейського союзу та принципів і вимог локального законодавства, а також, що відповідні заходи безпеки вжиті для захисту персональних даних в таких країнах /територіях.

5. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ НЕПОВНОЛІТНІХ ОСІБ

Цей сайт не призначений для дітей у віці до вісімнадцяти років, і тому ми свідомо не збираємо особисту інформацію у дітей у віці до вісімнадцяти років на цьому сайті.

 

6. ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Whirlpool зобов’язується підтримувати безпеку даних, які Ви надаєте нам і вживати розумні запобіжні заходи, щоб захистити Ваші персональні дані від втрати, зловживання або змін, з урахуванням заходів безпеки, перерахованих в додатку Б Політики конфіденційності. Якщо у Вас є які-небудь питання з приводу безпеки вашої особистої інформації, Ви можете зв'язатися з нами, використовуючи контактну інформацію, зазначену нижче. Whirlpool буде обробляти і зберігати вашу особисту інформацію до тих пір, поки це необхідно для виконання норм законодавства або для потреб бізнесу і цілей, викладених вище / нижче.

 

7. ЯКІ ПРАВА ВАМ НАДАЮТЬСЯ

 

Законодавство дозволяє Вам перевірити, чи збирає Whirlpool персональні дані про Вас, і якщо так, отримати доступ до вищевказаної інформації; для перевірки її змісту, походження, точності, а також отримання копії, разом з докладною інформацією про те, як і з якою метою вона обробляється Whirlpool. Ви також можете попросити оновити персональні дані, які ми зберігаємо про Вас, і / або виправити і / або зробити їх анонімними і / або видалити їх, а також відмовитися від обробки на законних підставах. Ви також можете відкликати згоду щодо обробки Ваших персональних даних в будь-який час.

З метою реалізації прав, зазначених вище, або з метою зміни способів інформування, повідомте компанію Whirlpool. Якщо Ви бажаєте видалити Ваші персональні дані або поставити будь-яке інше запитання щодо вашої персональної інформації, будь-ласка, зв'яжіться з нами за адресою Товариство з обмеженою відповідальністю  "ВІРЛПУЛ КОМПАНІ УКРАЇНА«, зареєстоване за адресою вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4, Київ, 02002.

8. ЗАХИСТ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ МІЖ EU-U.S.

Корпорація Whirlpool та її дочірні європейські компанії, такі як Whirlpool ЕМЕА, дотримуються і підтверджують відповідність правил „Безпечна гавань” США – ЄС. Whirlpool впорядковує персональні дані, отримані від країн-членів Європейського союзу (ЄС), у відповідності до вимог правил „Безпечна гавань”. Щоб дізнатися більше про правила „Безпечна гавань”, ознайомтеся з Переліком захисту персональних даних, розроблених Департаментом торгівлі США щодо «Безпечної Гавані»

Ми несемо відповідальність за обробку персональних даних, які отримуємо у відповідності до правил „Безпечна гавань”, а потім передаємо третій стороні, що діє в якості агента від імені компанії. Whirlpool дотримується принципів правил „Безпечна гавань” при передачі персональних даних з ЄС, в тому числі, і тих, що стосуються відповідальності.

Виявляючи повагу до персональних даних отриманих або переданих відповідно до правил „Безпечна гавань”, Whirlpool є суб’єктом забезпечення регулятивної політики Федеральної торгової комісії США. У деяких ситуаціях, ми зобов'язані розкривати особисті дані у відповідності до законних вимог державних органів, в тому числі задля забезпечення національної безпеки або вимог законодавства.

Якщо у Вас є невирішене питання щодо конфіденційності або використаних даних, будь ласка, зв'яжіться з нашим американським відділом вирішення спорів з третіми сторонами (безкоштовно): https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Ви можете ознайомитись з більш детальною інформацією на сайті «Безпечна Гавань», Ви маєте право звертатися до арбітражу, коли інші процедури вирішення спору були вже застосовані.

9. КОНТАКТИ

Якщо у Вас є будь-які коментарі, питання або скарги з приводу збору або використання Вашої особистої інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами через:

E-mail: data_protection_ukraine@whirlpool.com

Посилання на Форму

Ми залишаємо за собою право змінювати або оновлювати Політику конфіденційності та Cookie повідомлення в будь-який час, і всі зміни, що будуть зроблені в майбутньому будуть розміщені на цій сторінці. Будь ласка, час від часу перевіряйте сторінку, щоб побачити будь-які оновлення або зміни в цій Політиці конфіденційності та Cookie повідомленні. Ви знайдете дату останнього оновлення в верхній частині цієї сторінки.

Cookie повідомлення

Наш веб-сайт використовує файли cookies та інші технології відстеження, щоб надавати Вам якісніші послуги під час користування нашим веб-сайтом. Ви можете дізнатися більше про cookies і як ми їх використовуємо нижче. Для отримання додаткової інформації по обробці Ваших персональних даних Товариство з обмеженою відповідальністю  "ВІРЛПУЛ КОМПАНІ УКРАЇНА«, будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційністі

Ми залишаємо за собою право змінювати або оновлювати Політику конфіденційності і Сookie повідомлення в будь-який час і всі зміни, що будуть зроблені в майбутньому будуть розміщені на цій сторінці. Будь ласка, час від часу перевіряйте сторінку, щоб побачити будь-які оновлення або зміни в цьому Повідомленні про конфіденційність і Cookie повідомленні. Ви знайдете дату останнього оновлення в верхній частині цієї сторінки.

Будь ласка, додайте продукт для порівння

Порівняти ( техніка)

Будь ласка, додайте продукт для порівння