Фарширований перець

Підготовка до приготування
25 Хвилини
Приготування
18 Хвилини
Кольорова скарбничка смаку. Фаршировані перці- це ароматний та збалансований рецепт, який чудово смакуватиме у будь-яку пору року.

Інгредієнти

  • - сіль
  • ½ цибуля
  • 1 яйце
  • - перець
  • 4 (приблизно 800 г) червоні або зелені перці
  • 400 г фарш з яловичини
  • 30 г нарізане маленькими шматочками масло
  • 1 ½ столові ложки сухарі
  • 4 столові ложки молоко або вода
  • - каррі
  • - чебрець
  • - суміш трав
  • 2-3 столові ложки томатний сік або вода
Кроки

1. Поріжте перець навпіл горизонтально. Видаліть білу м'якоть та насіння.

2. Поєднайте яловичину, цибулю, яйце, сухарі, молоко або воду, сіль, перець, каррі, чебрець (свіжий або сушений) та суміш трав та перемішайте до отримання однорідної маси.

3. Заправте перець сумішшю і викладіть на тарілку. Посипте сухарями та нарізаним вершковим маслом. Додайте воду або томатний сік.

4. Поставте тарілку на поворотний столик та готуйте за допомогою функції комбі за потужності 350 Вт протягом 15-18 хвилин.