Цибулевий суп

Підготовка до приготування
15 Хвилини
Приготування
12 Хвилини
Смачна та збалансована перша страва, що ідеально підходить для зимового прогрівання. Класика французької кухні, яка також користується великою популярністю в Італії.

Інгредієнти

  • щіпка сіль
  • 200 г цибуля
  • 500 мл окріп
  • Щіпка перець
  • 30 г масло або маргарин
  • 1 лист лавровий лист
Кроки

1. Очистити і тонко нарізати цибулю, додайте олію. Помістити до мікрохвильової печі.. Накрийте та варіть на 750 Вт протягом 5-6 хвилин.

2. Додайте окріп та лавровий лист і варіть ще на 5-6 хвилин, поки суп не закипить. Приправити сіллю та перцем.

3. Поділіть суп на дві тарілки та посипте 40г тертого пармезану.

4. Помістіть обидві тарілки до мікрохвильової печі, одну на верхню полицю та готуйте, використовуючи функцію гриля, поки сир не розтане, а верхня стане золотисто-коричневого кольору.

5. Подайте з двома шматочками хліба на персону.