Зміна юридичної назви: після завершення транзакції між Whirlpool Corporation та Arçelik A.Ş щодо створення нової компанії на європейському рівні (під назвою Beko Europe), LLC WHIRLPOOL COMPANY UKRAINE змінила назву своєї юридичної особи. Для отримання додаткової інформації про нову юридичну назву Контролера даних, будь ласка, ознайомтеся з нашим оновленим повідомленням про конфіденційність
Такий простий інгредієнт, як баклажани, стає чимось унікальним завдяки правильному поєднанню трав і спецій, які створюють карусель відчуттів, коли ви куштуєте цей простий, але інтригуючий рецепт
Веган
Вегетаріанське
Пескетарійський
Всеїдний
Інгредієнти
Баклажан 600 г
Порошок кмину 1/2 чайної ложки
Порошку куркуми 1/2 чайної ложки
Кріп 1 пучок
Коріандр 1 пучок
Петрушка 1 пучок
Соняшникова олія 4 столові ложки
Підсмажений кунжут 1 столова ложка
Сіль
Кроки
1. Розріжте баклажани на четвертинки вздовж і покладіть їх на тарілку для мікрохвильової печі
2. Змішайте спеції в мисці
3. Змастіть баклажани олією і посипте спеціями
1.
2.
3.
4. Встановіть приготування з функцією конвекції на 200°C і час 25 хвилин.
5. Поставте баклажани та натисніть «Старт», щоб розпочати приготування
6. Тим часом подрібніть коріандр, кріп і петрушку
4.
5.
6.
7. Коли баклажани будуть готові, вийміть їх з духовки і дайте охолонути
8. Ложкою знімаємо м'якоть з шкірки
9. Розімніть виделкою до отримання зернистої кашки
7.
8.
9.
10. Додайте подрібнену зелень і перекладіть в миску
11. Посипте підсмаженим кунжутом і подавайте зі скибочками хліба