Кус-кус з овочами

Підготовка до приготування
8 Хвилини
Приготування
5 Хвилини
Що трапляється, коли свіжі овочі зустрічаються з інгредієнтом з тисячолітньої традицією? Це просто, вони утворюють прекрасну страву: запашна, живильна, середземноморська, смакує як гарячою, так і холодною, залежно від сезону та ваших уподобань.

Інгредієнти

  • щіпка сіль
  • 4 чайних ложки оливкова олія
  • 1 зелена цибуля
  • 4 кабачки
  • 8 томати черрі
  • 1 огірок
  • 1 зв'язка кропу
  • 4 редька
  • - суміш спецій, за смаком
  • 300 г попередньо приготований кускус
  • 500 мл овочевий окріп
  • 1 лимон
  • - свіжа м'ята
Кроки

1. Доведіть овочевий окріп до кипіння,використовуючи мікрохвильову функцію протягом 5 хвилин.Принесіть овочевий запас до кипіння, використовуючи мікрохвильову функцію протягом 5 хвилин. Помістіть попередньо приготовлений кускус у велику миску, а потім ретельно злийте окріп з кускусу. Продовжуйте це робити, поки рідина не буде повністю поглинена.

2. Обережно збийте суміш вилкою, щоб розбити будь-які скупчення, які сформувалися.

3. Вимийте і наріжте овочі кубиками. Змішайте їх з кускусом.

4. Приправте суміш оливковою олією, нарізаною м'ятою, лимонним соком, спеціями за смаком та солі. Подайте.