Замішування справді знімає стрес, воно розслабляє розум і повертає нас до здорової фізичної форми, що стимулює гарне самопочуття... і гарантує чудові результати на кухні.
Веган
Вегетаріанське
Пескетарійський
Всеїдний
Інгредієнти
Борошно грубого помелу 200 г
Борошно 200 г
Вода 250 мл
Сушена закваска 30 г
Куркума 1 столова ложка
Буряк 1
Авокадо 1
Томат 2
Свіжий салат 30 г
Оливкова олія першого віджиму
Сіль
Перець
Кроки
1. Вам буде необхідний блендер, щоб отримати сік з буряку, який потрібно процідити через сито
2. Помістіть половину борошна, розпушувач і сіль у миску
3. Додайте куркуму і залийте водою
1.
1.
2.
2.
3.
3.
4. Почніть вимішувати за допомогою дерев'яної ложки
5. Додайте решту борошна, дріжджі та воду в миску з буряковим соком
6. Закрийте харчовою плівкою та залиште підходити в духовці за допомогою функції «Розростання».
4.
4.
5.
5.
6.
6.
7. Коли тісто підійшло, перекладіть його в 2 форми
8. Встановіть функцію вентиляції на пару та температуру 190°C
9. Випікайте формочки з коржами
7.
7.
8.
8.
9.
9.
10. Тим часом наріжте помідори та авокадо, приправте олією, сіллю та перцем і відкладіть
11. Після готовності вийміть хліб з духовки і дайте йому охолонути
12. Коржі наріжте скибочками товщиною в палець
10.
10.
11.
11.
12.
12.
13. Нафаршируйте авокадо, помідорами та листям салату, чергуючи коржі різного кольору
14. Наріжте шматочками та подавайте, якщо бажаєте, з подрібненим авокадо