Гарбузовий суп

Підготовка до приготування
40 Хвилини
Приготування
35 Хвилини
Осінній рецепт відмінної якості. Гарбузовий крем - це перша страва, яка вражає своїм солодким смаком та ніжністю. Смакує ще краще якщо посипати свіжим перцем або будь-якою іншою приправою.

Інгредієнти

  • 1 велика цибуля
  • 800 г гарбуз
  • 200 г вершки
  • 500 мл окріп
  • щіпка сіль та перець
Кроки

1. Очистіть гарбуз і вийміть середину. Потім дрібно наріжте цибулю і помістіть овочі у контейнер ждя мікрохвильової печі.

2. Нагрівайте протягом 4 хвилин за допомогою мікрохвильової печі з максимальною потужністю.

3. Залийте овочі окропом, накрийте кришкою та готуйте за потужності 650 Вт протягом 20 хвилин.

4. Після приготування, зробіть з овочів пюре блендером і додайте вершків для густої консистенції.

5. Приправте сіллю та перцем за смаком, залишти на кілька хвилин і подавайте з підсмаженим хлібом. Додатковий особливий рецепт: Гарнір зі свіжою рубаною петрушкою.