Грибний крем-суп

Підготовка до приготування
30 Хвилини
Приготування
22 Хвилини
Що може бути краще за густий крем -суп, щоб зігрітися взимку? Ніжність крем-суру доповнюється тонким ароматом грибів. Страва, яка езперечно стане прикрасою Вашого столу.

Інгредієнти

  • 1 маленька цибуля
  • щіпка сіль та перець
  • 1 ½ столові ложки борошно
  • 250 мл молоко
  • 250 г миті та нарізані гриби
  • 30 г вершкове масло або маргарин
  • 500 г окріп з-під овочів
Кроки

1. Розтопити масло протягом 1-2 хвилин за потужності 350 Вт.

2. Додайте гриби та цибулю, а потім готуйте 8-10 хвилин а потужності 750 Вт; помішуйте час від часу. Додайте борошно і перемішайте.

3. Поступово додйате окріп, продовжуючи перемішувати.

4. Помістіть тв мікрохвильову піч та готуйте за потужності 750 Вт протягом 6-7 хвилин. Потім додайте молоко і перемішйате. Готуйте за потужності 750 Вт 3-4 хвилини. Добре перемішайте. Додайте сіль та перець або соєвий соус на смак і подайте.

5. Для додаткового особливого смаку: Гарнір з нарізаною свіжою петрушкою.