Класика індонезійської кухні в середземноморському стилі, ідеально підходить для моменту щирого та теплого спілкування

Інгредієнти
- Органічна куряча грудка 400 г
- Мигдальне борошно 100 г
- Арахісове масло 2 столові ложки
- Соєвий соус 2 столові ложки
- Шалот 2
- Лайм 1
- Морська сіль щіпка
- Бамбукові шпажки 8
- Соняшникова олія 4 столові ложки

Кроки
1. Курку наріжте довгими тонкими шматочками
2. Нанизайте курячі смужки на палички
3. У миску насипте мигдальне борошно
1. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step1]()

2. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step2]()

3. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step3]()

4. Додайте арахісове масло і соєвий соус
5. Дрібно наріжте шалот і додайте його в суміш
6. Додайте на шпажки мигдально-арахісовий крем
4. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step4]()

5. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step5]()

6. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step6]()

7. Розкладіть шампури на спеціальну тарілку Crisp Fry у мікрохвильовій печі
8. Вставте пластину в порожнину
9. Встановіть функцію Crisp Fry, введіть вагу та натисніть «Старт», щоб розпочати приготування
7. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step7]()

8. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step8]()

9. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step9]()

10. Тим часом збийте сік лайма з олією та сіллю
11. Після готовності вийміть шампури
12. Подавайте, посипавши морською сіллю та лаймовим соусом
10. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step10]()

11. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step11]()

12. ![Куряче сате без глютену в паніровці з мигдального борошна - step12]()
