Шпинат та пиріг з рікоти

Підготовка до приготування
25 Хвилини
Приготування
12 Хвилини
Простий, смачний, класичний. Чудово смакуватиме навіть холодним.

Інгредієнти

  • Бризка молоко
  • 500 г листкове тісто
  • 500 г заморожений шпинат
  • 300 г солона рікота
  • 1 яєчний жовток
  • 30 г пармезан
  • 30 г пекоріно (можна замінити на інший сир з овечого молока)
  • - мускатний горіх
  • Щіпка перець
  • 5 плавлені шматочки сиру
Кроки

1. Відваріть шпинат до м'якості, відцідіть зайву воду. Наріжте шпинат, а потім змішайте у глибокій тарілці рікоту, яйце, пармезан, пекоріно, перець та мускатний горіх.

2. Посипати тарілку crisp® сухарями. Викладіть листкове тісто на поверхню і розділіть його навпіл. Переконайтеся, що обидві половинки досить великі і можут накрити тарідку crisp®. Покладіть одну половину тіста на тарілку crisp® і переконайтесь, що краї трохи товщі.

3. Покрийте основу сиром і рівномірно розподіліть шпинат та сирну суміш зверху. Накрийте суміш другою половиною тіста. З'єднайте краї тіста, проколіть верхній шар тіста виделкою та намастіть яєчним жовтком та молоком. Випікайте протягом 12 хвилин, використовуючи функцію crisp®.