Вівсяне печиво

Підготовка до приготування
15 Хвилини
Приготування
7 Хвилини
Ідеально підходить як на сніданок, так і для післяобіднього чаю, вівсяне печиво вражає своїм смаком та легкістю. Легке в приготуванні воно стане прекрасним частуванням для усіх і кожного.

Інгредієнти

  • 1 чайна ложка вершки
  • 55 г борошно
  • 65 г цукор
  • 50 г масло або маргарин
  • 25 г геркулес
  • Щіпка сода для випікання
  • 3-4 столових ложки патока (мед)
  • - пергамент
Кроки

1. Розтопіть масло у контейнері за потужності 350 Вт протягом 1½-2 хвилин. Коли масло розтане, додайте інші інгредієнти та обережно перемішайте до утворення однорідного тіста.

2. Виріжте три кола з пергаменту для випічки, щоб кожен круг був такого ж діаметру, як і тарілка crisp®. Покладіть один з цих листів на тарілку crisp® під час підготовки до першої партії печива.

3. Розділіть бісквітну суміш на 3 рівні порції. З кожної порції утворіть шість рівних кульок. Розподіліть на тарілці та злегка притисніть кожну кульку. Помістіть тарілку crisp® в мікрохвильову піч і готуйте за допомогою функції crisp® протягом 3-4 хвилин, поки вони не стануть світло-золотистого кольору.

4. Зніміть папір з печивом з тарілки crisp®, і дайте охолонути на рівній поверхні.

5. Так само готуйте другу та третю партію печива, але зменшуйте час готування на 1 хвилину.