Яблучний пиріг

Підготовка до приготування
20 Хвилини
Приготування
10 Хвилини
Яблучний пиріг - це класичний десерт, який поєднує в собі солодкість яблук та хрустке тістечко. Ідеально підходить для завершення смачної вечері або обіду, у якості закуски або для святкування будь-якої події. Яблучний пиріг завжди є солодкою гарантією вашого успіху.

Інгредієнти

  • 3 яблука
  • щіпка сіль
  • 200 г борошно
  • 100 г цукор
  • 1 ціле яйце
  • ½ пакетика розупушувач/сода
  • 60 г масло
  • Бризка молоко
Кроки

1. Обережно насипте борошно на робочу поверхню і додайте яйце, вершкове масло, цукор, розпушувач я та дрібку солі, потім змішайте їх разом, додайте трохи молока. Продовжуйте змішувати до отримання тіста однорідної консистенції.

2. Очистіть яблука і наріжте їх тонкими скибочками.

3. Змастіть тарілку crisp® та посипте сухарями. Помістіть тісто на тарілку crisp® і додайте яблука, починаючи з країв і рухаючись у напрямку до центру. Посипте цукром і готуйте протягом 9-10 хвилин, використовуючи функцію crisp®.