Яблуневий штрудель

Підготовка до приготування
15 Хвилини
Приготування
12 Хвилини
Штрудель - типовий десерт i від Трентіно-Альто-Адідже, хоча рецепт походить з Туреччини.

Інгредієнти

  • 250 г листкове тісто (заморожене)
  • 300 г яблука
  • 50 г кишмиш
  • 1 цукати апельсину
  • 50 г мармелад
Кроки

1. Після розморожування листкового тіста, закрутіть його конусом, щоб створити прямокутник (30x25 см).

2. Замочіть кишмиш у теплій воді, потім очистіть і наріжте яблука.

3. Покладіть яблука в центрі тістечка по всій довжині. Дістаньте та висушіть кишмиш, рівномірно розподіляючи його поміж яблуками, потім додайте апельсинові родзинки і мармелад.

4. Складіть тістечко навпід та зіщіпніть кінчики, щоб закріпити інгредієнти.

5. Перекладіть штрудель на змащену тарілку crisp ® та додайте трішки молока зверху. Готуйте за допомогою crisp® протягом 10-12 хвилин.