Равіолі у вершках та томатному соусі

Підготовка до приготування
25 Хвилини
Приготування
20 Хвилини
Оснвна страва з ніжним та витонченим смаком. Соус "Sugo Rosa" завдяки ідеальному поєднанню вершків та томатного пюро стане винятковим доповненням буль-якоо типу равіолі. Вам потрібно лише обрати начинку.

Інгредієнти

  • щіпка сіль
  • 1 цибуля
  • 500 г равіолі
  • 1 пляшка томатна паста
  • 1 упаковка вершкове масло
  • Трохи листя базиліку
Кроки

1. Обсмажте цибулю в олії протягом 2 хвилин у посуді Pyrex® у мікрохвильовій печі на максимальній потужності.

2. Додайте томатну пасту, сіль та базилік. Накрийте страву та готуйте протягом 10 хвилин за допомогою функції мікрохвилі з максимальною потужністю.

3. Влийте вершки і готуйте протягом 4 хвилин за максимальної потужності.

4. Додайте равіолі до соусу, перемішайте і готуйте протягом 4 хвилин за допомогою функції мікрохвилі за максимальної потужності.