Різотто з грибами та шафраном

Підготовка до приготування
30 Хвилини
Приготування
27 Хвилини
Чому слід вибирати між грибним та шафрановим різотто? Аромат цих двох чудових класичних страв можна легко поєднувати в рецепті, створеному для задоволення найвибагливіших смаків.

Інгредієнти

  • 700 мл окріп
  • 25 г масло
  • 1 маленька нарізана цибуля
  • 1 зубчик часнику
  • 30 г гриби
  • 1 саше шафран
  • 350 г рис
  • 100 мл сухе біле вино
  • 50 г тертий сир
Кроки

1. Замочіть гриби в гарячій (не киплячій) воді, поки вони не стануть м'якими. Злийте зайву воду. Наріжте гриби та змішайте їх з нарізаною цибулею, часником та вершковим маслом у мікрохвильованому контейнері. Накрийте і помістіть в мікрохвильову піч на 4 хвилини за потужності 750 Вт, перемішайте один раз.

2. Додайте рис і вино, перемішайте та помістіть в мікрохвильову піч, протягом 4 хвилини за потужності 750 В.(залиште відкритим)

3. Влийте окріп та шафран. Перемішайте, накрийте та готуйте за потужності 750 В протягом 6-7 хвилин. Обережно перемішайте суміш і продовжуйте готувати при за потужності 750 В протягом 7-8 хвилин.

4. Вийміть з мікрохвильової печі, додайте тертий сир і добре розмішайте. Приправте на смак і залиште на кілька хвилин до подачі.