Запечене рибне філе

Підготовка до приготування
40 Хвилини
Приготування
30 Хвилини
Легка та делікатна друга страва.. Ніжність риби ідеально поєднується з хрусткою,золотистою картоплею: смаки, які,здається,народжені щоб бути разом.

Інгредієнти

  • щіпка сіль
  • Щіпка перець
  • 5 столових ложок олія
  • 500-600 г рибне філе
  • 1-1.2 кг картопля
  • 100 мл вода
  • 1 дрібно нарізана цибуля
  • 1 дрібно нарізаний зубчик часнику
  • 1 дрібно нарізана петрушка
Кроки

1. Почистьте танаріжте картоплю. Потім промийте і висушіть рибу.

2. Викладіть картоплю в посуд для мікрохвильової печі. Додайте воду, накритйе кришкою та готуйте в мікрохвильовій печі протягом 8-10 хвилин за потужності 750 Вт. Перемішуйте під час приготування.

3. Коли картопля буде майже готова, злийте воду

4. Змастіть посуд для мікрохвильової печі олією,половину картоплі розкладіть на дно, приправте сіллю та перцем. Поверх викладіть у 4 шари цибулю, часник, петрушку та рибу. Вкрийте картоплею. Приправте декільками краплями олії.

5. Поставте на поворотний стіл та готуйте на функції комбі за потужності 350 Вт протягом 18-20 хвилин.