Свинина з цибулею та перцем

Підготовка до приготування
40 Хвилини
Приготування
32 Хвилини
Насичена та ситна основна страва. Аромат, смак та зовнішній вигляд прийдуться до вподоби навіть навибагливішим кулінарам.

Інгредієнти

  • щіпка сіль
  • 2 столові ложки вершки
  • Бризка молоко
  • Щіпка перець
  • 2 столові ложки вода
  • 400 г свинина
  • 1 or 2 цибуля середнього розміру
  • 2 or 3 перці(використовуйте різних кольорів)
  • 2-3 столові ложки олія або соєвий соус
  • 1 столова ложка картопляний крохмаль
Кроки

1. Очистіть та наріжте цибулю. Помийте перець та приберіть насіння, наріжте перець тонкими смужками. Помістіть м'ясо, цибулю, олію або соєвий соус у контейнер та добре розмішайте. Накрийте та варіть 10 хвилин за потужності 750 Вт.

2. Додайте перець, перемішайте, накрийте та продовжіть приготування протягом 8-10 хвилин за потужності 500 Вт. Знизьте потужність, якщо суміш почне кипіти.

3. Змішайте крохмаль з водою і вилийте на м'ясо, накрийте та продовжуйте варити ще 2 хвилини за потужності750 Вт.

4. Додайте молоко, змішайте, накрийте та залиште ще на 5-10 хвилин перед подаванням.